Logo
Bastet aktuale të volejbollit

Bastet aktuale të volejbollit

Në një artikull për volejbollin, thuhet se ky sport është një nga sportet ekipore që kërkon forcë të shpejtë dhe se nevojat e larta për energji dhe lëngje të volejbollistëve kanë një ndikim të rëndësishëm në performancën e tyre. Në artikull theksohet se ushqimi i një volejbollisti duhet të organizohet sipas tre periudhave të rëndësishme: periudha intensive stërvitore dhe përgatitore, periudha e ndeshjeve dhe turneut dhe periudha e pushimit. Theksohet se energjia dhe lëndët ushqyese duhet të merren sipas llojit dhe intensitetit të stërvitjes, veçanërisht gjatë periudhave intensive të stërvitjes dhe rëndësisë së të ushqyerit para dhe pas stërvitjes. Përveç kësaj, nënvizohet që të pini mjaft lëngje për të rimbushur rezervat e glikogjenit dhe për të parandaluar dehidratimin gjatë procesit të rikuperimit pas stërvitjes..

bast i garantuar baste turke faqe bastesh të çastit A ka baste drejtpërdrejt një-në-një? bast live bast lajmesh siverek bast supertoto Anthony bast shikoni ndeshjen e basteve live bet gup tv shikoni bast live në Liege Frankfurt punë ushqimore twitter TV argëtues tv legjendar rexabet tv